Op verbeeld deed ik mijn goesting.

Regelmatig kwamen hier foto’s terecht, vergezeld van een tekstje in de hoop dat één van beide de mogelijk zwakkere andere ietwat zou verheffen.

Door op de grote foto te klikken, beland je bij de vorige, en voor een overzicht van alle 315 foto's kan je terecht in het archief.

Je kan trouwens je eigen gedachten achterlaten bij elk van de prenten. Men zegt dat het web interactief behoort te zijn om de bezoekers geboeid te houden, en dat wil ik dan wel eens testen. Laat uw verbeelding werken!

Meer moet dat niet zijn.

achtergrond

De meeste foto’s op verbeeld worden digitaal getrokken met een Canon EOS Digital Rebel, ook wel gekend als een 300D. Content van, trouwens, al heeft ie z’n beste tijd gehad ondertussen. Hij heeft al meerdere trips en reizen glansrijk doorstaan — niet in het minst een wekenlange trektocht doorheen Nieuw-Zeeland.

De machinerie achter deze website werd volledig door mezelf geschreven. Een mengelmoes van XHTML, CSS en PHP zorgt ervoor dat dit ding is wat het lijkt. Er slingert hier verder ook een heuse RSS-feed rond. Onontbeerlijk zijn de verschillende Macintosh computers waarlangs dit alles uit mijn hoofd op uw scherm terecht komt. Het voornaamste gereedschap daarbij bestaat uit BBEdit, Photoshop, Apple Aperture (voorheen iView MediaPro) en Safari.